Все буде Україна!

Ми працюємо у воєнний час. Усі замовлення своєчасно обробляються та відправляются у доступні регіони.

Акумулятори для ноутбуків із метанолових осередків

Виробники ноутбуків ні на день не зупиняють пошук рішень, щоб продовжити час його автономної роботи. Хоча сучасні літій-іонні батареї і можуть дозволити працювати без підзарядки до 5-ти годин, це вже не влаштовує більшість споживачів. Сучасні інноваційні технології дають можливість деяким моделям ІТ гаджетів працювати до 10-ти годин, але й такий час не можна вважати задовільним.

Технічний відділ компанії Panasonic також докладає зусиль для вирішення цієї проблеми і, здається, йому вдалося знайти прийнятне рішення. Вони створили акумуляторні батареї на основі метанолових осередків. Перші зразки таких батарей були представлені для знайомства громадськості ще шість років тому. Але ці батареї тоді не мали успіху у зв'язку зі своїми досить великими габаритами та «непристойною» вагою. І ось тепер вдалося вирішити цю проблему - вага батарей скоротилася до 350 г, габарити зменшилися до прийнятних стандартів. А технічні характеристики перевершили усі очікування. Тепер ця батарея може забезпечити повноцінну роботу пристрою приблизно 20 годин поспіль.

Оригінальним є спосіб заряджання акумуляторної батареї. Нова модель інноваційної батареї заряджається за допомогою заправки метанолом. Звичайно, спеціально для цього вченими Panasonic був розроблений заправний мінітермінал, його вага коливається в межах 350 грамів. Однак поки що складно прогнозувати, чи користуватиметься ця розробка популярністю у споживачів. Надто вже незвичний спосіб відновлення працездатності батареї. А ринок електронної техніки досить консервативний, користувачі з великою обережністю ставляться до таких кардинальних змін.