Все буде Україна!

Ми працюємо у воєнний час. Усі замовлення своєчасно обробляються та відправляются у доступні регіони.

Для смартфонів настала межа «схуднення»?

Здається, прагнення зробити смартфони ще тоншим, ще легшим, з великим екраном і більшими можливостями досягає своєї межі. Причина цього - акумуляторні батареї. Остання Міжнародна виставка CES у Лас-Вегасі підтверджує це. Загальну увагу відвідувачів привернула новинка від LG – нова модель Optimus G Pro (до речі, вона вже навесні повинна з'явитися в магазинах Японії). Новинка має новий 5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920 пікселів замість колишніх 1080, чотириядерний процесор 1.7 ГГц та 13-мегапіксельну камеру.

Але не це головне, чим потішила компанія своїх споживачів. Не секрет, що сучасні смартфони, поряд з усіма перевагами, мають один істотний недолік. Прагнення зробити їх розміри ще більш «мініатюрними» призвела до того, що час автономної роботи скоротився до критичного рівня – поки не існує літій-іонних акумуляторних батарей, які могли б при маленьких розмірах забезпечувати електронний пристрій тривалий період часу. Усього за кілька годин роботи «наворочені» смартфони перетворювалися на непотрібну і марну іграшку. Причина – сідала акумуляторна батарея.

Таке становище вже почало, м'яко кажучи, дратувати багатьох користувачів. І ось для них настала радість – ємність акумуляторних батарей у новій моделі Optimus G Pro збільшена до 3000 mAh (попередні зразки мали батарею ємністю лише 2020 міліампер-годин).

«Рішення поставити 3000 mAh батареї в Optimus G Pro засноване на нашому переконанні, що цей пристрій заслужив на батарею, яка могла б зберігати великий 5-дюймовий екран працездатним весь день. Це гарне повідомлення для споживачів, багато з яких незадоволені коротким терміном роботи старих батарей», - сказав представник компанії LG Кен Хонг.