Все буде Україна!

Ми працюємо у воєнний час. Усі замовлення своєчасно обробляються та відправляются у доступні регіони.

Огляд нового мультирезервного акумулятора iconBIT FTB16000M

Вже давно на нашому ринку є портативні зарядні пристрої для зарядки невеликих споживачів – телефонів, планшетів і всього, що можна було «забити» через USB порт. Тільки власники ноутбуків не могли дочекатися такого пристрою. І ось і вони дочекалися свята на своїй вулиці – з'явилася нова модель iconBIT FTB16000M – потужний резервний акумулятор для заряджання акумуляторних батарей ноутбуків.

У комплектацію портативного зарядного пристрою входять різні перехідники, що дозволяють заряджати акумуляторні батареї більшості користувачів. Для дрібних електронних пристроїв є перехідники для підзарядки через USB, а для заряджання акумуляторних батарей ноутбуків є окремий кабель з десятьма перехідними штекерами. Звичайно, пристрій укомплектований спорядженням і для підзарядки.

Технічні характеристики резервного акумулятора

Місткість літій-полімерної батареї – 1600 мА/год, значення вихідної напруги – 5,12,16 та 19В, максимальна потужність 60 Вт. Є індикатори стану Li-Po батареї, вага всього 516 г, можлива зарядка двох пристроїв одночасно, розміри 185 x 125 x 14 мм. Резервний акумулятор iconBIT FTB16000M має стильний дизайн у стилі hi-tech. Резервний акумулятор здатний повністю зарядитися від мережі лише за чотири години від комплектного блоку живлення.

iconBIT FTB16000M працює в повністю автоматичному режимі: під час відключення зовнішніх пристроїв девайс вимикається і навпаки, включенням його в роботу є підключення зовнішніх пристроїв. Розряджена до 5% акумуляторна батарея ноутбука заряджається резервним акумулятором до 85% ємності, що можна вважати дуже пристойними показниками.